info@forego.hu +36 23/457-151 English

Szelektív hulladékgyűjtőinkről röviden

Amit tudni kell


Logo SMART ERGONOMICCervic_ikonok

 

A FoReGo egyik kiemelt célja az ügyfelek teljes elégedettségének elérése mellett olyan termékeket kínálni a piacon, amely egyediségével és konstruktív megoldásaival a felhasználó kényelmét szolgálja a hulladékok szelektív gyűjtésében.


  • Termékpalettánk széles kínálata között az egyszerű papírgyűjtőktől a prémium kategóriás acélgyűjtőkig a háztartások, közintézmények, irodák, orvosi rendelők, bevásárlóközpontok, irodaházak, hotelek, rendezvényközpontok is tudnak csemegézni saját, házon belüli szelektív hulladékgyűjtésük megvalósítására.
  • Saját termékeinken kívül egy spanyol gyártó kiváló termékeit is forgalmazzuk Magyarországon. Elsődleges szempontunk az együttműködés kialakítása során egy olyan gyártó termékeit kínálni, amely egyedi design-t képvisel, valamint több célcsoport számára is megfelelő, elérhető.
  • A szelektív gyűjtők moduláris felépítésének köszönhetően bármikor bővíthetők a „zöld sarkok”, „greenpoint-ok” vagy nevezhetjük akár „recycling pointok-nak is”.
  • Gyűjtőedényeink teljes mértékben egyedi igényekre szabhatóak. Mit is jelent ez? A legapróbb részlet kiválasztását is az ügyfeleinkre bízzuk. Az edények emblémázhatóak, logózhatóak is egyes típusok esetében. A gyűjthető hulladékok kiválasztása, azok elhelyezkedése, színkódja is a megrendelőnk elvárásainak megfelelően tudjuk alakítani.
  • Mérnökök által kifejlesztett, egyedi, formatervezett, különböző színekben rendelhető belső zsákok gyors és praktikus megoldást jelentenek a hulladékgyűjtők ürítésénél.
  • A minőségi, egyedi, formatervezett szelektív gyűjtőedények, funkcionalitásukat megőrizve csinosítják életterünket.
  • Beltéri és kültéri hulladékgyűjtők is egyaránt a vásárlóink rendelkezésére állnak széles választékban.
  • A törésteszten 100%-ban sikeres, minőségi acél alapanyagból készült kültéri kukák és egyéb közterületek berendezései között böngészhetnek épülő, illetve a felújításban résztvevő cégek, önkormányzati vagy közintézmények.

A szelektív hulladékgyűjtésre érdemes áldozni, hiszen hosszútávon megtérülő megoldást jelenthet a fenntartható környezet érdekében!


NÉZZE ÁT TELJES 2018-AS KATALÓGUSUNKAT: